Una mica més de geometria

Si hem arribat fins aquí, no ens serà difícil d’aplicar conceptes i traçats d’arrel geomètrica que ja hem vist, i ho farem en aquestes noves propostes.

Comencem fent memòria del que ja sabem i ampliem una mica l’abast de les nostres habilitats de dibuix i de percepció de les formes geomètriques:

Per altra banda, volem que geometritzeu les formes de ramificació del tronc d’alguns arbres, traçant angles amb el transportador, el regle i el cartabó. Amb els dibuixos que obtingueu farem un mural ben curiós, que ens recordarà les formes d’un bosc.

Si tenim temps, farem encara un exercici de cal·ligrafia molt especial, amb tinta i pinzell, i intentarem obtenir tot de figures simètriques semblants a aquestes que crea una artista irlandesa molt ben valorada: Katie Holten. Fixeu-vos en la bellesa del seu treball.

Aquesta entrada s'ha publicat en 1r ESO, 1r ESO, General i etiquetada amb , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.