Més enllà dels núvols

En aquesta unitat ens centrarem en aspectes tan importants com són el color, la llum, l’ombra, la textura i altres elements visuals bàsics, com la forma, la taca o la línia. Parlarem també una mica de ciència, a través d’alguns exemples protagonitzats per dones les quals han aportat treballs i experiències determinants per a fer avançar el coneixement científic al llarg de la història.

Hem preparat activitats que ens permetran crear una obra decorativa ben interessant, ja sigui individualment o col·lectiva, i que ens servirà per a aportar més vida als passadissos del nostre institut.
En les activitats que us proposarem recuperarem els nostres aprenentatges sobre el Sistema Solar, però des d’una mirada científic-artística: veureu com l’art inspira l’anàlisi d’imatges planetàries.
Dibuixarem grans planetes. Treballarem l’efecte d’ombra. Farem servir tècniques diverses per a acolorir els dibuixos. Experimentarem amb el color i la textura.

1- Fem un cop d’ull a un projecte de la NASA

Un gran repte de disseny i construcció (opcional)

ACTIVITATS-EVIP-LLANÇAMENT-COET-còpia

MOLTS RECURSOS EDUCATIUS

En els següents enllaços podeu fer un cop d’ull a multitud de projectes educatius que realitza la NASA en diversos centres de formació, de manera vinculada a les seves missions d’exploració de l’espai i a altres temes relacionats:

Jet Propulsion Laboratory

Mission to Mars

Solar System

EL PROGRAMA SENCER D’ACTIVITATS MULTIDISCIPLINARS DEL PROJECTE EDUCATIU DE LA NASA:

A FIELD TRIP TO THE MOON

217791main_FTM_Informal_Guide

Aquesta entrada s'ha publicat en 1r ESO, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.