Més enllà dels núvols

En aquesta proposta ens centrarem en aspectes tan importants de cara al dibuix com són el color, la textura, la representació del volum a través dels efectes de llum i ombra i la perspectiva. Tanmateix, seguirem practicant altres elements visuals bàsics, com són la forma, la taca, la línia i la proporció. Parlarem també una mica de ciència, a través d’alguns exemples provinents de materials de la NASA: imatges, disenys i explicacions al voltant de l’espai i dels coets que han realitzat algunes de les missions més famoses de la conquesta espacial.


Un gran repte de disseny i construcció

1- Fem un cop d’ull a un projecte de la NASA

MOLTS RECURSOS EDUCATIUS

En els següents enllaços podeu fer un cop d’ull a multitud de projectes educatius que realitza la NASA en diversos centres de formació, de manera vinculada a les seves missions d’exploració de l’espai i a altres temes relacionats:

Jet Propulsion Laboratory

Mission to Mars

Solar System

EL PROGRAMA SENCER D’ACTIVITATS MULTIDISCIPLINARS DEL PROJECTE EDUCATIU DE LA NASA:

A FIELD TRIP TO THE MOON

217791main_FTM_Informal_Guide

Aquesta entrada s'ha publicat en 1r ESO, General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.