Qüestions de geometria natural

Tot allò que anem aprenent a fer mitjançant la pràctica del dibuix pot ésser aplicat a l’estudi, l’aprenentatge, la comprensió i el gaudi del nostre entorn físic, tant si ens fixem en l’entorn natural (que ens envolta i ens acull) com si ens fixem en l’entorn artificial que hem construït. Tots els enfocaments del dibuix (el dibuix artístic, el dibuix tècnic o linial… ) ens seràn útils per a aquesta fi.

La següent presentació i proposta s’endinsa una mica més en aquest tema, tot i observant la geometria oculta de les flors, o cercant l’aplicació experimental i quotidiana de tot de formes i traçats geomètrics a casa nostra, en els nostres objectes i la nostra cultura més propera.

Qüestions-de-geometria-natural-

Aquesta entrada s'ha publicat en 1r ESO, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.