Lleis de la percepció de les formes: Teoria de la Gestalt.

Segons el corrent d’investigació de la psicologia humana conegut amb el nom de Teoria de la GESTALT, la nostra percepció de l’entorn i les coses que ens envolten funciona a partir d’uns principis que es recullen en les anomenades “Lleis de la forma” o “Lleis de la configuració”. Segons aquestes lleis la nostra percepció no és un procés de resposta automàtica i objectiva als estímuls exteriors, sinò que es tracta d’una resposta molt elaborada, que incorpora el pensament d’una manera intensa i que vincula la resposta de la persona al seu entrenament i història específics, en tant que és un ésser que disposa de memòria i que es desenvolupa sempre dintre d’un entorn social.

Aquesta entrada s'ha publicat en 4t ESO, General i etiquetada amb , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.