Projectes -IV

Tot el que fem, exposem i discutim a les nostres sessions d’educació visual i plàstica està encaminat a fer-nos més competents en les nostres capacitats d’interpretar de manera crítica la realitat visual que ens envolta. Igualment, el nostre procés d’aprenentatge ens ha d’ajudar a plantejar-nos reptes que ens obliguin a posar en pràctica i exercir les nostres capacitats creatives, de disseny i elaboració de productes visuals mínimament responsables.

Aquí veiem alguns dels projectes que us anem plantejant:

EL LLENGUATGE VISUAL D’UN ARTISTA CONTEMPORANI:

Cada curs triem un artista contemporani i ens endinsem en el seu llenguatge visual, en la seva forma de presentar la seva obra i d’expressar-se.

JULIE MEHRETU

RASHID JONSON

MARK BRADFORD

AMINAH LYNN ROBINSON

INTERVENCIONS EN L’ESPAI DE L’INSTITUT

PROJECTES DECORACIÓ / INTERVENCIÓ EN L’ESPAI :

LA COLUMNA DE TRAJÀ // DONES DE CIÈNCIA:

En aquest projecte es treballaran continguts curriculars de diverses unitats d’aquest curs. Es combinaran en un muntatge artístic al vestíbul de l’institut, a través d’una creació inspirada en la Columna de Trajà romana i d’una obra reivindicativa sobre els valors de les dones, dones que s’han dedicat a diversos camps de la ciència i de l’art al llarg de la història recent del nostre país. Així celebrarem també la Setmana de la Ciència al nostre institut.

PROJECTE “FRISOS”

ESCENARI DE MOLLET:

DECORACIÓ FESTA DE GRADUACIÓ:

PROJECTE TATLIN: una intervenció escultòrica geomètrica.

CARNESTOLTES / ESCENA TEATRAL.

PROJECTE CREACIÓ DE MÀSCARES: Les màscares teatrals gregues.

CONCURS DE DIBUIX SANT JORDI

Aquesta entrada s'ha publicat en 4t ESO, Disseny (4t ESO) i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.