Amb el teu propi cos

Obriu la presentació següent, observeu les imatges i seguiu les indicacions per a fer els exercicis que us proposarem.

Amb ajuda de les següents diapositives anirem acostant-nos a diverses maneres de representar la figura humana. Farem alguns exercicis ben curiosos.

Si voleu practicar un seguit d’exercicis per a aprendre a dibuixar la figura humana podeu mirar aquest enllaç : Dibuix de PERSONATGES i NARRACIÓ VISUAL

A continuació us he posat un vídeo ben antic, on es mostra una forma molt interessant de treballar amb les il.lustracions per tal de convertir-les en imatges animades. Aquesta tècnica es coneix amb el nom de “cut out” o “stop motion”.

https://youtu.be/otV22Pe4yiM

Aqui teniu una mostra del tipus de treball que us demanem de fer aquest curs.

ANIMACIÓ D’UNA ESCENA AMB UN PERSONATGE:

1- La primera cosa que resulta molt interessant de fer és dibuixar una acció (que realitza un personatge) de manera que anem veient les diverses posicions que adopta la figura…

Cal que ens construïm el personatge en paper o altre material, i que les seves diverses parts ens permetin prou variació de posició com per representar el moviment en cadascuna de les seves fases.

Finalment, crearem un petit “set” de fotografia (un espai amb alguns elements que ens permetin de mantenir la càmera a una distància i situació estables, una il·luminació prou bona,…) per a poder situar el personatge sobre un fons adient, i anar enregistrant, foto a foto, cadascuna de les fases del moviment, fins que l’acció hagi estat completada.

Jocs de nens és un vídeo que incorpora algunes de les animacions que han fet els alumnes de 1r ESO del curs 2020-21 del nostre institiut.

Aquesta entrada s'ha publicat en 1r ESO, General i etiquetada amb , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.