Anàlisi del llenguatge i dels productes visuals.

Estem envoltats d’imatges i productes visuals, rebem infinitat de missatges a través de les imatges i d’aquests productes. Cal que sapiguem respondre-hi críticament.

Com-funciona-la-nostra-percepció-ESO

El llenguatge visual amb què cada artista s’expressa pot anar canviant de forma i de registre al llarg de la seva vida. Les formes, els missatges, les expressions evolucionen amb el transcurs del temps, amb els canvis que pateix el context i amb la vivència íntima de cada persona.

Vegem-ne un exemple aquí:

L’art contemporani accepta infinites formes d’expressió. Vegeu el fantàstic treball d’Aminah Brenda Lynn Robinson:

Entreu, si sentiu curiositat, al lloc web d’Aminah Brenda Lynn robinson. Hi ha, fins i tot un aplicatiu per crear el vostre propi treball artístic.

http://www.aminahsworld.org/

La Retòrica visual

El tipus de producte visual que obtenim amb cada diferent mitjà creatiu és característic d’aquell mitjà. Un dibuix és un dibuix, una fotografia és una fotografia, i per molt que els elements que hi figuren siguin els mateixos o molt semblants, el resultat transmetrà el missatge amb matisos diferents.

Aquesta entrada s'ha publicat en 4t ESO, General i etiquetada amb , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.