Il·lustrant contes i poemes (haikus).

Hi ha diverses maneres d’il·lustrar un conte, una història o un text narratiu, poètic… Aquí te n’ensenyem algunes, perquè et vinguin al cap més idees i puguis posar-te a crear!

Aquí, per exemple, hem agafat la faula tradicional de la “llebre i la tortuga” i n’hem fet una versió retallable. Un cop tenim els personatges dibuixats de manera molt simple i uns pocs elements més, podem anar fent fotografies de les escenes del conte, mentre l’expliquem, i fins i tot en podríem fer un muntatge en vídeo.

Aquí tens un altre exemple ben diferent. En aquest cas s’ha treballat en un format de “llibre-acordió”. És un exercici que combina aspectes de tipografia, tècniques artístiques, i la capacitat expressiva-comunicativa que volem atorgar a la imatge, juntament amb el desenvolupament del sentit artístic de la composició.

Vegeu també aquesta entrada:

Aquesta entrada s'ha publicat en 3r ESO, Els Elements Visuals. Expressió gràfica., General i etiquetada amb , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.