FONAMENTS DEL SISTEMA DIÈDRIC

Pàgines de Jose Antonio Cuadrado:

Vistas  En aquesta pàgina, a més de vistes de peces, són interessants els apartats “tipos de rectas” i “tipos de planos”. Estan representats tots els tipus de rectes i plans, tant en 3D com en una representació espacial. Us recomano fer els exercicis amb preguntes teòriques.

Laboratorio virtual para el estudio del Sistema diédrico Aquesta pàgina tracta les representacions de punt, línia i pla de forma interactiva. Podeu canviar les coordenades dels punts, de manera que al mateix temps van canviant les seves representacions en el pla.

Pàgina de Pere Planells:

Fonaments del sistema dièdric ortogonal. Punt, línia i pla.

Tipus de rectes:

 

Aquesta entrada ha esta publicada en Sistema Dièdric. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Els comentaris estan tancats.